lauantai 26. lokakuuta 2013

Iskran hallitus vuodelle 2014 sekä internetsivut!

Iskra ry:n uusi hallitus vuodelle 2014:


Iskra piti syyskokouksen 25.10., jossa valittii vuoden 2014 hallitus! Alla on lueteltu ensi vuoden hallituksen kokoonpano:


Puheenjohtaja: Kari Bogdanoff
Varapuheenjohtaja: Laura Pajula
Sihteeri: Juho Kautiainen
Varainhoitaja: Suvi Heikkinen

Jäsenet:
Taru Tikkala
Janna Kankkunen
Heljä Hietala
Eemeli Sorri
Liudmila Poletaeva

Varajäsenet:
Ari Justander
Ida Salomaa

Iskra onnittelee uutta hallitusta! :) *tap tap tap*

Iskran uusi tiedotuskanava on avattu! iskrary.blogspot.fi***Luethan viestin huolellisesti***

VIRALLINEN ILMOITUSTAULUN PAIKKA VAIHTUU VUONNA 2014:

Iskra julkaisi internetsivunsa syyskokouksessa. Samassa kokouksessa äänestettiin myös ilmoitustaulun paikasta. Ilmoitustaulun paikaksi valittiin Iskran internetsivut (iskrary.blogspot.fi). Tulemme silti jatkossakin julkaisemaan Agoran käytävällä sijaitsevalle ilmoitustaululle hyödyllistä informaatiota ja mainoksia, sillä tarkoituksena ei ole missään nimessä tukahduttaa edellisiä tiedotuskanavia!

Huomion arvoisimpana asiana tulee olemaan se, että sääntömääräiset kokouskutsut tullaan julkaisemaan vuonna 2014 virallisesti internetsivujemme kautta. Tämän tarkoituksena on tehostaa tiedotusta jäsenille. Tehostaminen onnistuu käytännössä siten, että kun julkaisemme tapahtuman internetsivuillamme, niin se välittyy iskran sähköpostilistan kautta välittömästi jäsenille. Esimerkki: Tämä viesti on julkaistu ensiksi internetsivuillamme, jonka jälkeen tieto on kulkeutunut välittömästi iskran sähköpostilistan kautta sinullekin. Kätevää, eikö? :) Tallenna sivu siis suosikkeihisi, niin löydät sen jatkossakin helposti! Vielä kerran: iskrary.blogspot.fi

MUUTA HYÖDYLLISTÄ:

Internetsivut tulevat tarjoamaan paljon hyödyllistä informaatiota niin ensimmäisen vuoden kuin viimeisenkin vuoden opiskelijalle. Otathan huomioon, että sivuja vielä päivitetään ja lisää hyödyllistä informaatiota on tulossa jatkossakin! Tässä muutama esimerkki siitä, miksi internetsivuillamme kannattaa käydä jo nyt!:

  • Aloittaville opiskelijoille esitetään tarpeellista tietoa (mitä tehdä ennen kuin saapuu yliopistolle, kuinka liittyä jäseneksi sekä Joensuun kartta, johon olemme merkinneet tärkeitä paikkoja).
  • Olemme liittäneet kalenterin sivuillemme, jota tulemme päivittämään jatkuvasti. Näin varmistamme, että kun me tiedämme, niin sinäkin tiedät.
  • Etusivullamme näkyvät syötteet tapahtumista. (Välittyvät myös sähköpostiisi)
  • Jaamme yhdistyksen kokouksien pöytäkirjat kaikille kiinnostuneille nähtäväksi.