maanantai 11. syyskuuta 2017

Fuksiaiset 2017!




Mikä sinusta tulee isona? Mikä ammatti sinua on aina kiehtonut? Nyt on mahdollisuutesi pukeutua haaveammattisi mukaisesti Godiksen, Iskran ja Kassoksen järjestämissä Fuksiaisissa torstaina 14.9.! Tämän vuoden teemana ovat ammatit, joten kaiva karttakeppisi, lääkärintakkisi tai poliisinlakkisi esiin ja pukeudu mieleisesi ammatin mukaisesti!

Fuksiaiset ovat tapahtuma, missä Godiksen, Iskran ja Kassoksen uudet opiskelijat, fuksit, pääsevät tutustumaan toisiinsa ja suorittamaan yhdessä erilaisia tehtäviä. Tule paikalle avoimin mielin ja heittäytymiskykyä huokuen! Mukaasi tarvitset myös sukkahousut! Fuksiaiset maksavat 2euroa fukseille. 

Jos ammattilaisen tekee mieli jatkoille, samana iltana Praxis järjestää Kerubissa Back to School -tapahtuman, minne voi ostaa lipun tässä fuksiaisilmoittautumisen yhteydessä. Tänä vuonna jatkojen esiintyjinä nähdään nousevat suomalaiset tähdet Aleksanteri Hakaniemi ja Sini Yasemin! Back to School lippujen hinta on 8 euroa, jolloin fuksiaisten ja jatkojen yhteishinnaksi tulee tasan 10e!
https://www.facebook.com/events/259784607867370/?ref=ts&fref=ts

Parhaiten tehtävistä suoriutuneet ammattilaiset palkitaan klo 21 Bar Playn yläkerrassa, eikä asuihin panostaneitakaan yksilöitä unohdeta!

Ilmoittautuminen mukaan fuksiaisiin tapahtuu e-lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen alkaa välittömästi ja päättyy maanantaina eli TÄNÄÄN 11.9. klo 23! Ilmoittautumisen päätyttyä myös osallistumismaksusi ja mahdollinen jatkolippusi tulee olla maksettuna.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ:
https://docs.google.com/forms/d/152nebUNGCiPGokGr495TJk-wNBiLxYsAuRGcbxdhOOo/viewform?edit_requested=true

Maksa fuksiaisten osallistumismaksu ja mahdollinen jatkolippusi Godis ry:n tilille FI33 5770 0520 2856 17 käyttäen viitenumeroa 2121.

Tavataan yliopistolla Carelian edessä Alkukivillä torstaina 14.9. klo 18!