keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

KAJ:n ja Viestin työelämäiltapäivä ke 5.4.Moi kielten tai viestinnän opiskelija! Kesä tulee, miltä duunikuviot näyttävät? Kaipaako CV kiillotusta? Onko sulla vain kaukainen aavistus siitä, mitä alasi ammattijärjestö tekee? Maistuisiko kahvi tai tee? Jos yksikin näistä kysymyksistä aiheuttaa kyllä-hihkaisun, jatka lukemista!

Käännösalan asiantuntijat KAJ ry ja viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry rantautuvat Joensuun kampukselle pitämään työelämäpäivää just sulle keskiviikkona 5.4. klo 15-18. Päivä järjestetään yhteistyössä Lingtwisti ry:n, Echo ry:n, Godis ry:n, Ablaut ry:n ja Iskra ry:n kanssa. Tule kahville tai teelle verkostoitumaan muiden aktiivisten kieltenopiskelijoiden ja viestijöiden kanssa sekä kuulemaan ajankohtaisia vinkkejä työnhakuun!

Päivän aikataulu:

klo 15-16.40 Tule tsekkauttamaan CV:si CV-sparraukseen! Jokainen sparraus kestää 20 minuuttia. Ilmoittaudu mukaan: https://viestiry.typeform.com/to/C3sWHn

klo 16.40-17 Kahvia, teetä ja vapaata hengailua

klo 17-18 Jakaudutaan kahteen ryhmään: Järjestötoiminnan koordinaattori Venla Sandgren esittelee KAJ:n toimintaa ja viestintäkoordinaattori Laura Piiroinen tutustuttaa kuulijat Viestin saloihin. Kummassakin puheenvuorossa kerrotaan tärkeistä työelämän asioista, kuten palkkauksesta, työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista sekä siitä, mitä KAJ:n tai Viestin jäsenyys tarkoittaa opiskelijan näkökulmasta.

***

MITÄ? KAJ:n ja Viestin työelämäpäivä kielten ja viestinnän opiskelijoille
MISSÄ? Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kampus, Agora-rakennus (Yliopistokatu 2), luokat AG207 ja AG208
MILLOIN? 5.4. klo 15-18
MIKSI? Työnhakuvinkkejä, ammattijärjestöinfoa, kahvia ja teetä, verkostoitumista siistien tyyppien kanssa - miksipä ei?


P.S. Samana päivänä Iskran, Godiksen ja Ablautin miniolympialaiset Suvaksella! Eli ensin työelämäasioiden pyörteisiin ja sitten kisailemaan olympialaisiin! ;)