lauantai 29. lokakuuta 2016

Vanhainkotisitsit (ilmoittautuminen päättyy pian)

Ilmoittautuminen vanhainkotisitseille päättyy pian! Varaa siis paikkasi heti! :) Vanhainkodissa tavataan!

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:
Oletko aina miettinyt, millainen sinä olisit eläkeläisenä? Haluaisitko jo harjoitella bingoa, kärttyisyyttä, aletuotteiden metsästystä, nuorison paheksuntaa tai lastenlapsien lihottamista? Tervetuloa harjoittamaan näitä kaikkia Godiksen, Ablautin, Iskran ja Joensuun Insinööriopiskelijoiden yhteisille Vanhainkotisitseille! 

Etsi ullakolle eksyneet, jo pölyttymään päässeet opiskelijahaalarisi ja laita päälle vanhuspersoonaasi sopivat vaatteet ja asusteet. Viritä rollaattorisi, täytä kävelykeppisi salainen juomakätkö, ota iltakonjakki mukaan ja liity muiden Martta-yhdistyksen aktiivisten bingonpelaajien joukkoon ja jaa heidän kanssa hyvät sukkahousujen uusiokäyttöideasi. Vanhainkotimme palvelee Educa-rakennuksen tilassa E200 keskiviikkona 2.11. kello 18.00. Jos et ole ajoissa paikalla, saatat jäädä vaille iltavelliä.

Vanhainkotisitseillä tarjotaan kaksi humppaan villitsevää juomaa, kaksi tujakampaa muistinvirkistäjää ja vanhuksille sopiva kolmen ruokalajin illallinen. Eläkeläishinta on alkoholittomille 10 euroa, alkoholillista menuta nauttiville puolestaan 12 euroa. Jos tanssijalkaa alkaa vipattaa ja vanhanakin vielä jaksaa, voi halutessaan karauttaa rollaattorilla BePoppiin jatkoille.

Maksuohjeet:
Maksa sitsimaksu (10e/12e) Joensuun Insinööriopiskelijat ry:n tilille:
FI14 5770 1910 0004 00
Laita tekstikenttään: sitsit/oma nimi

Maksun tulee olla tilillä viimeistään 30.10. (tai ota tässä tapauksessa esimerkiksi kuva todisteeksi maksusta)

Eli
Mitä? Kieltenopiskelijoiden ja insinööriopiskelijoiden Vanhainkotisitsit
Missä? E200 (Yliopiston Educa-rakennuksen toinen kerros)
Milloin? 2.11. klo 18.00
Paljonko? 10e/12e
Mitä päälle? Haalarit ja humppapaita