keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Leffaa ja pikkusuolaista!


Joensuun Venäjän ystävät ry järjestää leffaillan venäjän kielen opiskelijoille Suvaksen (Suvantokatu 6) tilassa torstaina 7.4., klo 18.00 alkaen! Leffat lähtee pyörimään n. varttia yli kuusi, joten kannattaa tulla paikalle ajoissa! Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston venäjän kielen opiskelijoiden ainejärjestön Iskra ry:n kanssa. Varaa paikkasi ilmoittautumalla alla olevaan lomakkeeseen. Paikkoja on rajallinen määrä!Tule siis nauttimaan pöydän antimista ja rentoutumaan venäläisten elokuvien äärellä! Luvassa on pikkusuolaista (ja suun kostuketta), elokuvia ja jotain oheistekemistä, mikäli ihmiset siitä vielä innostuvat! Suun kostukkeena toimivat ainakin "водичка и водочка", mutta ehkä vähän mehuakin löytyy... ;) Omia eväitä saa tuoda mukaan, jos epäilee, että tämä ei ole tarpeeksi :)
Tilaisuus on osallistujille maksuton. Ilmoittautuminen on sitova. Leffailtaan mahtuu vain 35 ensimmäistä ilmoittautunutta, joten varaa paikkasi nopeasti! Ilmoita tulostasi täyttämällä ilmoittautumislomake. Lomakkeen linkki on viestin lopussa. Kaikille mukaan mahtuneille ja varasijoilla oleville lähetetään osallistumisesta vahvistusviesti. Mikäli et syystä tai toisesta pääsekään paikalle, niin muista opiskelijatovereitasi ja vapauta paikkasi mahdollisimman pian ilmoittamalla siitä meille osoitteeseen kari.bogdanoff@gmail.com. Paikkasi siirtyy varasijalla odottelevalle, joka kiittää ja kumartaa, ja nostaa maljan kunniaksesi.
Leffaillalle olisi tarjolla kaksi Ville Haapasalon tähdittämää elokuvaa: Metsästyksen kansallisia erikoisuuksia (Особенности национальной охоты, 1995, engl. tekstitys) ja Tsaari (Царь, 2009, ei tekstityksiä). Lisäksi on tarjolla Leviathan (Левиафан, 2014, engl. tekstitys). Käy äänestämässä elokuvaa FB tapahtumassa! Saapuville tiedoksi: Suvaksen ulko-oven vieressä (vasemmalla puolella) on summeri. Soita siihen ja odota, kunnes joku tulee päästämään sinut sisälle!
Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:https://docs.google.com/forms/d/10mmwZUyxrZwhRMK0pVswh5RtfZzQGW6VXV6yFzLZwWA/viewform