lauantai 13. syyskuuta 2014

GoAbIs goes to Carelicum!


GoAbIs (Godis+Ablaut+Iskra) järjestää tänä vuonna retken kulttuuri-, museo- ja matkailukeskus Carelicumiin, jossa pääsee tutustumaan tarkemmin Joensuuhun ja Pohjois-Karjalaan, sen kulttuuriin ja karjalaisuuteen. Retken ajankohta on perjantaina 26.9. Tapaamme retkelle halukkaat Carelicumissa klo 14.45. Ole paikalla ajoissa!

Retken hinta: 2€ kaikilta UEF:n ruotsin, saksan ja venäjän kielen pääaineopiskelijoilta (norm. hinta Carelicumissa 3€/opiskelija). Kierroksen Carelicumissa voi suorittaa omatoimisesti. Maksu Carelicumiin peritään paikan päällä.

Vuoden 2014 ruotsin, saksan ja venäjän kielen fukseille sekä Godiksen, Ablautin ja Iskran jäsenille on varattu suomenkielinen opastettu kierros Carelicumissa. Paikkoja opastettuun kierrokseen on rajoitetusti (vain 30), joten varaa paikkasi ajoissa!

Nimilistan opastetulle kierrokselle löydät Godiksen ja Ablautin ilmoitustaululta Agoran käytävältä. Huomioithan, että imoittautuminen on sitova. Mikäli olet ilmoittautunut ja et pääsekään paikalle syystä tai toisesta, niin yliviivaa itsesi listalta ja ilmoita
meille siitä heti osoitteeseen iskra.uef@gmail.com.

Lisätietoa tapahtumasta voi kysyä osoitteesta iskra.uef@gmail.com. Tapahtuman löydät myös Facebookista (mm. Iskran ryhmästä). Tervetuloa kaikki mukaan!